Ποιοι ειμαστε

Η εταιρεία που παράγει τη σειρά των έτοιμων γευμάτων delitas και το συνοδευτικό γαλετάκι Galeta galeta είναι η RESONEM I.K.E., οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014. Από τις κύριες δραστηριότητές της είναι η παραγωγή νέων, υγιεινών και καινοτόμων γεύσεων, οικείων όμως στη μεσογειακή διατροφική παράδοση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Έχουμε εγκαταστήσει στην επιχείρηση το σύστημα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων HACCP και είμαστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στην αυστηρή εφαρμογή του.

img_0221

Στα πλαίσια της εφαρμογής των νέων διατροφικών κανόνων που στοχεύουν στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και των νόσων του μεταβολισμού, καθώς και στην ενίσχυση του αγροτικού τομέα με καλλιέργειες που συντελούν στην παραγωγή ποιοτικών τροφίμων-πρώτων υλών, η Ελλάδα προσπαθεί σε διάφορες περιοχές της χώρας να αυξήσει την παραγωγή σε όσπρια με γεύση και ποιότητα. Τα περισσότερα από τα όσπρια που υπάρχουν στις συνταγές μας είναι ελληνικά και θα προσπαθήσουμε στο μέλλον αυτό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προμηθευτών μας και στις υπόλοιπες πρώτες ύλες είναι ελληνικές επιχειρήσεις.

img_0222

Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας δυναμικής και βιώσιμης εταιρείας που θα έχει δίπλα της, τους ανθρώπους που εργάζονται σ’ αυτήν, ή συνεργάζονται μαζί μας, με διαφορετικούς ο καθένας τρόπους, όμως όλοι συντελούν στο τελικό αποτέλεσμα. Μέσα στην εταιρεία, η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και ο αυστηρός έλεγχος των διαδικασιών παραγωγής, παράλληλα με τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων στο HACCP διασφαλίζουν τη σωστή, υγιεινή και έγκαιρη παραγωγή των τελικών προϊόντων.

Η εταιρεία στοχεύει στο να ανεβάσει τον πήχη στην παραγωγή έτοιμων προς κατανάλωση τυποποιημένων γευμάτων/τροφίμων στην Ελλάδα με υψηλή ποιότητα, βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής, που βασίζονται κυρίως σε ελληνικές πρώτες ύλες και είναι συσκευασμένα με υλικά φιλικά στο περιβάλλον.