Ποιοι ειμαστε

Η εταιρεία μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014. Από τις κύριες δραστηριότητές της είναι η παραγωγή νέων, υγιεινών και καινοτόμων γεύσεων, οικείων όμως στη μεσογειακή διατροφική παράδοση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Έχουμε εγκαταστήσει στην επιχείρηση το σύστημα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων HACCP και είμαστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι στην αυστηρή εφαρμογή του.

img_0221

Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας δυναμικής και βιώσιμης εταιρείας που θα έχει δίπλα της, τους ανθρώπους που εργάζονται σ’ αυτήν, ή συνεργάζονται μαζί μας, με διαφορετικούς ο καθένας τρόπους, όμως όλοι συντελούν στο τελικό αποτέλεσμα. Μέσα στην εταιρεία, η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και ο αυστηρός έλεγχος των διαδικασιών παραγωγής, παράλληλα με τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων διασφαλίζουν τη σωστή, υγιεινή και έγκαιρη παραγωγή των τελικών προϊόντων.

img_0222

Η εταιρεία στοχεύει στο να ανεβάσει τον πήχη στην παραγωγή γευμάτων στην Ελλάδα με υψηλή ποιότητα, βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής, που βασίζονται σε ελληνικές πρώτες ύλες και είναι συσκευασμένα με υλικά φιλικά στο περιβάλλον.