Που απευθυνομαστε

Η Ελλάδα ήταν πάντοτε χώρα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη γαστρονομική κουλτούρα. Στην κατεύθυνση αυτή η εταιρεία μας, παράγοντας, τυποποιώντας και συσκευάζοντας το προϊόν της, στοχεύει σε καταναλωτικό κοινό ενημερωμένο και ανοικτό σε νέες γευστικές αναζητήσεις.

Τα delitas προϊόντα μας, πρώτα απ’ όλα γευστικά και υγιεινά, μπορούν να ικανοποιήσουν τους νεαρούς καταναλωτές που αγαπούν την τόσο διάσημη ελληνική/μεσογειακή διατροφή με κάποιες ιδιαίτερες πινελιές.

Τα delitas μπορούν να ικανοποιήσουν τις εργαζόμενες μητέρες, που θέλουν η οικογένειά τους να γευτεί θρεπτικά υλικά που ίσως τα θεωρούν δύσκολα για το καθημερινό μαγείρεμα ή χωρίς ιδιαίτερη νοστιμιά. Με τα προϊόντα μας η διατροφή της οικογένειας εμπλουτίζεται με σειρά γεύσεων που βασίζονται σε υψηλής διατροφικής αξίας πρώτες ύλες συνδυασμένες με ιδιαίτερα αρωματικά της γης και της θάλασσας.

Τα delitas μπορούν επίσης να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους που αθλούνται, προσφέροντας τονωτική και πλούσια γεύση με πρωτεΐνες και καλά λιπαρά.

Τέλος για όλους όσους προσέχουν τη δίαιτά τους, τα delitas αποτελούν πολύ θρεπτικό και χορταστικό γεύμα, ταυτόχρονα όμως με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και λίγα σάκχαρα.

Ιδιαίτερες ομάδες/επαγγελματίες/ιδρύματα που απευθυνόμαστε για B2B συνεργασία:

– Καταστηματα DELICATESSEN

– Καταστήματα πώλησης προϊόντων υγιεινής διατροφής

– Εταιρείες catering με ειδικές συμφωνίες-πακέτα.

– Καφέ ή κυλικεία σε γυμναστήρια, προπονητήρια, κολυμβητήρια.

– Κυλικεία μεγάλων εργασιακών χώρων

– Διαιτολόγοι και διατροφολόγοι

– Ομάδες με ειδικά διατροφικά μενού (χορτοφάγοι που έχουν ψάρι στη διατροφή τους, διαβητικοί, κ.ά.).

– Ομάδες που ακολουθούν θρησκευτικές παραδόσεις (Koscher, Halal).

Για τα σχολεία ισχύει ειδική πολιτική τιμών. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το κεφάλαιο «παιδική παχυσαρκία» η Delitas στους χώρους αυτούς επιθυμεί να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση.