Φιλοσοφια

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στις δύσκολες εποχές που βρισκόμαστε κάθε λεπτό του ευρώ μετράει. Η τιμή που πληρώνει ο καταναλωτής πρέπει να του εξασφαλίζει το ποιοτικότερο και το καλύτερο. Η DELITAS, που βασίζεται χωρίς εκπτώσεις σε ποιοτικά ανώτερες πρώτες ύλες και παράγει προϊόν σε ανταγωνιστική τιμή, πιστεύει σε αυτό και είναι έτοιμη να βρει και να πείσει μεγάλο μέρος της αγοράς.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Οτιδήποτε μπορεί να πάρει ως αξία με τα χρήματά του ο καταναλωτής, έχει τη δική του σημασία. Ο χρόνος ζωής ενός φρέσκου, υγιεινού γεύματος είναι πολύ σημαντική παράμετρος. Τα προϊόντα DELITAS, με όλους τους εξειδικευμένους μικροβιολογικούς ελέγχους σε κρατικά ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, διασφαλίζουν ότι η ασφάλεια και η γεύση είναι διατηρήσιμες, αρκεί ο υπεύθυνος στο σημείο λιανικής πώλησης ή ο καταναλωτής να συντηρεί το προϊόν στην αναγραφόμενη στη συσκευασία θερμοκρασία.

ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι σύγχρονες διατροφικές συνήθειες αναδεικνύουν την τάση προς την κατανάλωση φρέσκων, ελκυστικών σε εμφάνιση και ιδιαίτερα ασφαλών έτοιμων τροφίμων. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι σίγουροι ότι οι παραγωγοί των τροφίμων χειρίζονται τα τρόφιμα με ασφάλεια και τηρούν κατά γράμμα Κανονισμούς και Ορθές Πρακτικές Παραγωγής. Στην DELITAS οι προσεκτικά φτιαγμένες εγκαταστάσεις, ο καινούργιος μηχανολογικός εξοπλισμός και οι σωστά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι σε Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας, όλα αρμονικά δεμένα οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.

ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Ο σημερινός καταναλωτής δεν αρκείται μόνο στα διαφημιστικά μηνύματα. Θέλει να πειστεί από διατροφικές πληροφορίες. Θέλει να καταλάβει κάποιες έννοιες που ίσως δεν είναι γνωστές στους μη ειδικούς. Θέλει να ενημερωθεί για το θερμιδικό φορτίο του τροφίμου και το επίπεδο του αλατιού, να ξέρει πριν αγοράσει τα πιθανά αλλεργιογόνα ή τα «κακά» λιπαρά οξέα. Οι καταναλωτές δικαιούνται να ξέρουν και όχι να αγοράζουν μυστηριώδη τρόφιμα. Οι ετικέτες της DELITAS με την ευανάγνωστη γραμματοσειρά ακολουθούν αυστηρά τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και δείχνουν τη σύνθεση των πρώτων υλών, που είναι όλες φυσικές, απλές και ποιοτικά διασφαλισμένες.

ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Υπάρχουν καταναλωτές που αναζητούν γευστικές λύσεις για τρόφιμα που θα βοηθήσουν να κρατήσουν τον έλεγχο του σακχάρου τους και/ ή να ελέγχουν τη λήψη θερμίδων χωρίς να καταφεύγουν σε λύσεις ανούσιων γευμάτων. Η επισήμανση των θερμίδων και των χαμηλών σακχάρων στα γεύματα DELITAS βοηθά σημαντικά την προσπάθειά τους αυτή.

ΝΕΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

Τα απαιτητικά για όλους ωράρια εργασίας στην εποχή μας δίνουν ελάχιστο χρόνο σε μια ιδιαίτερα απολαυστική στο παρελθόν τελετουργία, αυτή του γεύματος ή του δείπνου. Η έτοιμη προσφορά φαγητού συνήθως επικεντρώνεται σε γνωστές συνταγές. Οι άνθρωποι όμως θέλουν ποικιλία. Δηλώνουν σε έρευνες στην Ευρώπη και στην Αμερική ότι έχουν βαρεθεί με τις ίδιες παλιές επιλογές. Θα ήθελαν να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Τι το καλύτερο λοιπόν από τη νέα διατροφική πρόταση της DELITAS, με ισχυρή βάση στη μεσογειακή γαστρονομική παράδοση και μικρές γευστικές καινοτομίες !!!